Cooperació

Des del començament de la Magrana Vallesana hem tingut clar que volem compartir els nostres valors amb altres col·lectius que treballen en àmbits com l’agroecologia, l’economia, l’energia, la mobilitat…

Sovint participem en els seus òrgans de decisió (juntes, assemblees, etc.) i en activitats que moltes vegades organitzem conjuntament.

És per això que mantenim una intensa cooperació amb col·lectius com ara:

Col·laboracions

La Magrana Vallesana sempre està oberta a col·laborar d’una manera activa amb altres entitats, associacions i iniciatives que porten a terme projectes, activitats, publicacions, trobades, fires, etc. que promouen la sobirania alimentària, però també la transició energètica o l’economia social i solidària.

Entre d’altres, hem col·laborat:

  • Al magazín “Granollers avui” de Ràdio Granollers amb l’espai setmanal “L’aperitiu Eco-lògic”.

  • En xerrades i presentacions de la nostra experiència a altres entitats de Catalunya i de l’Estat.

  • En xerrades en centres educatius com ara les escoles Pereanton i Ferrer i Guàrdia de Granollers i l’Institut El Til·ler de les Franqueses del Vallès.

  • En caixes de resistència com ara en les vagues laborals llargues de Panrico i Valeo.

  • Amb altres cooperatives o grups de consum responsable i agroecològic, principalment de la comarca com ara Espelt, Fresca, 5 Quarteres, El Rusc, La Cortera, Del Camp al Plat.

  • Hem fet visites a altres cooperatives i associacions de consum responsable i agroecològic com ara la Ortiga, de Sevilla; Landare, de Pamplona; El rebost, de Girona…

  • Aportant propostes per una transformació agroecològica de la comarca als programes de partits que es presenten a les eleccions municipals, com per exemple, a través del document: “Propostes agroecològiques per un Granollers més sostenible”.