La botiga, a banda d’oferir als socis/es aliments i productes per a la llar, és un punt de trobada per conversar, compartir coneixements sobre alimentació saludable, sostenibilitat, comerç just o sobre altres interessos i inquietuds.

Els treballadors/ores de la botiga són socis/es de la Magrana. Porten a terme totes les tasques de la botiga: fer comandes, controlar estocs, facturació i atenció al soci/a de manera propera i familiar.

Quins productes pots comprar a la Magrana Vallesana?

A la botiga hi ha tot el que els socis i sòcies necessitem per alimentar-nos i cuidar-nos. Tenim més de 2.000 productes que ens porten, directament, els nostres productors/ores i, també, cooperatives i empreses distribuïdores de confiança.

Tenim uns preus molt assequibles perquè som una associació sense ànim de lucre i, per això, només apliquem un marge reduït als productes que serveix per cobrir les despeses de la botiga i els salaris dels treballadors/ores.

ALIMENTS

Frescos, com ara verdura, fruita, carn, làctics i pa; envasats com la pasta, galetes i les conserves; a granel com ara cereals, farina, fruits secs; congelats i refrigerats com ara pizzes, gelats, iogurts i germinats; menjar per a vegans i per a persones amb intoleràncies a la lactosa i al gluten; aliments per a nadons com ara llet en pols i potets, etc.

COSMÈTICA i HIGIENE PERSONAL

Maquillatge, olis essencials, sabons i xampús en pastilla i en pot, i un gran ventall de cremes per al cos i per a la cara per a diferents tipus de pell, esponges, discs desmaquilladors i productes d’higiene per a nadons. També tenim mocadors de paper, mocadors facials i paper higiènic.

NETEJA DE LA LLAR

Detergent i suavitzant a granel per a la roba, sabó de plats a granel, pastilles per al rentaplats, antigreix, anticalç per a la cuina i el bany, probiòtic a granel, paper de cuina, etc.

Criteris de compra

A la Magrana existeix una Comissió de compres que s’encarrega de valorar els productes que s’incorporen a la botiga, basant-se en una sèrie de criteris de compra.

Han de ser productes ECOLÒGICS i de QUALITAT i prioritzem que siguin:

  • Productes de PROXIMITAT.

  • Productes produïts per SOCIS i SÒCIES o creats en el marc d’un PROJECTE SOCIAL o per EMPRESES D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA.

  • Productes produïts per EMPRESES PETITES, que no siguin grans empreses amb filosofies contràries a la de la Magrana Vallesana, que no impliquin explotació humana i que vetllin pel benestar animal.

  • Productes amb un PREU JUST per a productors/ores i consumidors/ores.

  • Productes que NO tinguin OLI DE PALMA.

  • Productes que MINIMITZIN ELS RESIDUS en l’envasatge i embalatge.

  • Productes preferentment POC PROCESSATS.

  • Productes amb BAIXOS REQUERIMENTS D’ENERGIA a l’hora de conservar-los.

On vas amb tant envàs

Productes frescos que pots encarregar

CARN I PEIX

logo Ecoviand

Carn i peix
(Santa Eulàlia de Ronçana)

Pollastre de Can Pep Julià
(Palou, Granollers)

logo La Soleia

Carn de vedella
(Gallifa)

logo la llavora

Carn de porc
(Ventalló)

VEGANS

logo La Veganeria

Precuinats vegans
(Arbúcies)

PA I REBOSTERIA

logo Forn Antich

Pa
(Centelles)

logo Meiaia

Pastisseria
(Argentona)

logo GraMa

GraMa
(Sant Antoni de Vilamajor)

Cooperatives amb què treballem

DISTRIBUÏDORES D’ALIMENTACIÓ

DISTRIBUÏDORES DE SERVEIS

logo Som Energia

logo Som Connexio

Som Connexió
(Internet)